Ексклюзиви
четвер, 07 липня 2016 08:37

На Луганщині активізувався противник - штаб

На Луганщині активізувався противник - штаб

Російські війська продовжують обстрілювати позиції сил АТО.

Про це повідомили у штабі

За минулу добу противник 57 разів відкривав вогонь. Із них - 30 на донецькому, 16 на маріупольському та 11 на луганському напрямках.

На донецькому напрямку супротивник із 120 мм мінометів бив по наших позиціях у Троїцькому, Новоселівці Другій та Авдіївці. Під вогнем 82 мм мінометів опинилися українські воїни біля Верхньоторецького, Авдіївки та Новгородського.

На маріупольському - із забороненої Мінськими угодами 152 мм артилерії противник обстріляв Лебединське, а по Широкиному застосував 120 та 82 мм міномети. З озброєння БМП та протитанкового ракетного комплексу окупанти вели вогонь під Новогригорівкою. Біля Мар'їнки активізувалися ворожі снайпери.

На Луганщині українські позиції в районі Попасної, Новоолександрівки, Богуславського та Новозванівки противник хаотично обстрілював з 82 мм мінометів та гранатометів, провокуючи українських бійців на вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухом міни поранило місцеву жительку

Раніше у штабі АТО повідомляли про неприцільні обстріли з боку ворога поблизу Новозванівки та Новоолександрівки.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині активізувався противник - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути