понеділок, 28 травня 2018 13:43

На Донеччині чоловік підірвався біля свого будинку

  Житель прифронтового с. Південне поблизу Торецька біля свого дому наступив на вибуховий пристрій. Фото: Антикор
Житель прифронтового с. Південне поблизу Торецька біля свого дому наступив на вибуховий пристрій. Фото: Антикор

Житель прифронтового с. Південне поблизу Торецька біля свого дому наступив на вибуховий пристрій. Постраждалого госпіталізовано з численними осколковими пораненнями.

Повідомлення про подію надійшло до Торецького відділення поліції у неділю, 27 травня. Поліцейські встановили, що о 17.00 чоловік, 1948 року народження, підірвався, натрапивши на вибухонебезпечний предмет біля свого будинку, повідомляє tsn.ua.

Чоловіка доставили до лікарні з численними осколковими пораненнями кінцівок, грудної клітини та голови. Йому була надана необхідна медична допомога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автобус збив дитину на велосипеді

На Луганщині підірвався на вибуховому пристрої автомобіль "Shevrolet Niva" з місцевими мешканцями. У машині їхали 57-річне подружжя, їхній 38-річний син та його 38-річна цивільна дружина. Про те, що 7 квітня родина поїхала у невідомому напрямку та не повернулася, поліцію повідомив їхній сусід. Правоохоронці вирушили на пошуки.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині чоловік підірвався біля свого будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути