Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2018 10:35

На Донбасі затримали 20 російських найманців

На Донбасі затримали 20 російських найманців
Понад 20 російських найманців затримали й засудили за перебування на окупованому Донасі. Їх готові обміняти на українських полонених. Фото Bigmir.net

Понад 20 росіян-найманців затримали на окупованому Донбасі.

Усіх їх засудили й готові обміняти на українських бранців, написала у Facebook Ірина Геращенко, представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи.

"Щодо питання звільнення заручників, то украінська сторона ще раз нагадала російським учасникам групи, що на Донбасі затримали і засудили понад двадцяти росіян - "настамнетов". Ми готові передати їх РФ в обмін на звільнення бранців Кремля, що утримуються в тюрмах РФ, й виступаємо за активізацію цього процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бранці Кремля" - створили фільм про українських політв'язнів

Також готові до всіх здорових компромісів задля звільнення наших військових і цивільних з тюрем на окупованих територіях. У цьому питанні прогресу, на жаль, попри всі наші зусилля пришвидшити чергову хвилю звільнення, поки що немає", - повідомила Геращенко.

Тим часом українському активістові Володимиру Балух підконтрольний Кремлю Верховний суд Криму 14 березня змінив вирок.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі затримали 20 російських найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути