Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 12:33

На Донбасі добу йдуть сильні снігопади
25

В Краматорську вже добу йде сніг.
Фото: dn.depo.ua
Слов'янськ вранці опинився в транспортному колапсі, дороги і тротуари замело
Сильний снігопад, що почався 22 січня, не застав зненацька комунальників Бахмута
Жителі міст українського Донбасу та місцеві ЗМІ публікують світлини з зимовими пейзажами
Жителі міст українського Донбасу та місцеві ЗМІ публікують світлини з зимовими пейзажами

Жителі міст українського Донбасу та місцеві ЗМІ публікують світлини з зимовими пейзажами.

В Краматорську снігопад триває вже добу. Потужний снігопад у Сіверськодонецьку майже паралізував місто. Слов'янськ вранці опинився в транспортному колапсі, дороги і тротуари замело. Громадський транспорт працює з перебоями, люди пересуваються пішки по проїжджій частині, машини зупиняються в снігу і не можуть рухатися, повідомляє "Діловий Слов'янськ".

Сильний снігопад не застав зненацька комунальників Бахмута. Уже ввечері дорожня техніка прибирала сніг з основних магістралей міста, а вранці 23-го січня за розчищення тротуарів від снігу взялися і комунальники, і люди з лопатами, повідомляє "Вечірній Бахмут".

На Луганщині теж триває негода, зокрема у Сватівському районі поліція радить автомобілістам не пересуватися на власному транспорті.

"Під час ускладнення погодних умов поліцейські радять усім водіям утриматись від поїздок на власному транспорті, адже під час снігопаду керувати автомобілем потрібно із підвищеною обережністю та уважністю", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек ради Європи зробив скандальну заяву.

У місті Світлодарськ Бахмутського району на вихідних обвалився дах школи. У населеному пункті Чигарі, який розташований між передовими позиціями Збройних сил України та збройних формувань бойовиків, близько 20 будинків затопило водою з домішками метану. Місцевий житель повідомив спостерігачам по телефону, що вода витікає з-під крана будинку, ушкодженого під час обстрілу на початку осені 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі добу йдуть сильні снігопади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути