пʼятниця, 14 грудня 2018 11:00

На Донбасі активізувалися снайпери

На Донбасі активізувалися снайпери
На Донбасі активізувалися снайпери бойовиків та ворожа артилерія. Фото з відкритих джерел

На Донбасі активізувалися снайперські групи бойовиків.

Крім того, у бойову готовність терористи привели артилерійські розрахунки, повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

"Відзначається висока активність снайперських груп противника, проведення відразу на декількох ділянках лінії фронту противником цілої низки ротацій і перегрупувань (в основному в районі на північний захід від Луганська, Горлівки і південніше Донецька).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас прибула партія російських пропагандистів

Чергові артилерійські розрахунки противника знаходяться у стані постійної бойової готовності до нанесення вогневих ударів по бойових порядках Об'єднаних сил. Із ними щодня проводяться тренування з відпрацювання питань розгортання та виходу на передові вогневі позиції", - зазначив Тимчук.

Минулої доби ситуація в районі проведення операції залишалася цілком контрольованою Об'єднаними силами. Найбільша напруженість відзначається на Донецькому напрямку.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі активізувалися снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути