Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 08:06

На Донбас прийшла група сербських найманців

На Донбас прийшла група сербських найманців
На Донбас прийшла група сербських найманців Фото: Pikabu

На донецький напрямок зони військового конфлікту на Донбасі зайшла група найманців-снайперів з Сербії на чолі з терористом Деяном Берич.

"За інформацією розвідки штабу Антитерористичної операції, на донецький напрямок зайшла група сербських найманців-снайперів. Їх ватажок - Деян Берич, позивний "Декі". Цей мерзотник неодноразово приїжджав на Донбас з метою наживи, воюючи на боці російсько-окупаційних військ проти ВСУ", - сказано в Facebook прес-центру штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилась нова інформація про обстріл Новолуганського

Сербські найманці за російські гроші мають намір вбивати українських військовослужбовців на лінії бойового зіткнення і здійснювати провокації проти цивільних мешканців прифронтових населених пунктів.

Служба безпеки України 11 жовтня заявила, що тільки на території, підконтрольній угрупованню "ЛНР", від початку конфлікту на Донбасі воювали понад 300 громадян Сербії.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас прийшла група сербських найманців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути