Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2019 14:16

На Донбасі від кулі снайпера загинув воїн 24 бригади Василь Богоносюк

Автор: Міноборони
  Загинув під Маріїнкою старший солдат Василь Богоносюк.
Загинув під Маріїнкою старший солдат Василь Богоносюк.

20 лютого близько 17:00 від кулі снайпера бойовиків загинув 39-річний Василь Богоносюк. Старший солдат ЗСУ, військовослужбовець 24-ї бригади ім.короля Данила.

Родом із села Васильків Чортківського району на Тернопільщині.

"Він пішов на війну добровольцем ще з самого початку. Прийде, побуде місяць і знову їде воювати", - розповіла голова сільської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 28-річний Сергій Данілейченко загинув на Донбасі

"Василь Богоносюк перебував на спостережному посту взводного опорного пункту і виконував бойове завдання, - повідомили у прес-службі ООС. - Помітивши рух з боку ворога, він завчасно попередив бойових побратимів та відкрив вогонь. Ворога зупинини, він відступив.

Коли Василь змінював позиція, його поранила снайперська куля. Йому відразу надали невідкладну медичну допомогу та евакуювали до центральної районної лікарні Курахового.

Лікарсько-сестринська бригада 66-го військово-медичного шпиталю до останнього боролася за життя воїна. Його серце двічі запускали після зупинки, але поранення виявилися несумісними з життям".

Вдома у Василя залишилися дружина та двоє дітей – доньки 2002 та 2004 р. н.

Прощатимуться з воїном у у Церкві св. Петра і Павла у Чорткові.

15 лютого у Мар'їнці підірвався на міні 37-річний Руслан Кондратюк, боєць 24-ї бригади ім. короля Данила. Родом з Рівненщини.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі від кулі снайпера загинув воїн 24 бригади Василь Богоносюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути