понеділок, 13 березня 2017 19:56

"На блокпості у Кривому Торці затримали 40 чоловік" - очевичець

"На блокпості у Кривому Торці затримали 40 чоловік" - очевичець
Поліцейські у селищі Кривий Торець. Фото з соцмереж

На штурм редуту торгової блокади в Кривому Торці зігнали тітушок. Також там чувся постріл.

Про це розповів очевидець, повідомляє 24 канал.

"Зранку приїхали співробітники СБУ без зброї та перевірили у всіх документи - було все мирно, спокійно, чемно. Як тільки вони поїхали, розпочалося силове захоплення. Бійці, ветерани та АТОвці, намагалися чинити опір, але їх усіх побили та забрали до поліцейського відділку, щоправда волонтерів не рухали. У підсумку затримали близько 40 осіб", – зазначив свідок.

Коли представники СБУ поїхали, до учасників блокади підійшов полковник та запропонував здати зброю. Ті відмовились. За законом вони мають право носити зареєстровану гладкоствольну зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час розгону блокади затримали трьох "свободівців"

"Як тільки військовий вийшов, то подзвонив, і одразу після того розпочався штурм: з усіх сторін, з кущів наскочила їх дуже велика кількість. Приїхало два автобуси з тітушками, які зараз займаються зачисткою табору. Зауважу, що хлопцям нічого не інкримінували та не зачитували їхніх прав. Був один постріл, мабуть, з боку правоохоронців, бо вони мали бойову зброю", – стверджує очевидець.

Чоловік каже, що правоохоронці оточили усі виїзди з селища та розтавили там блокпости.

Редут торговельної блокади на станції Кривий Торець захопили сили СБУ та спецпідрозділ КОРД. Про це повідомляється у "Штабі блокади торгівлі з окупантами" у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"На блокпості у Кривому Торці затримали 40 чоловік" - очевичець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути