пʼятниця, 18 листопада 2016 21:55

Місія ОБСЄ зафіксувала 460 вибухів на Донеччині

Місія ОБСЄ зафіксувала 460 вибухів на Донеччині

СММ ОБСЄ зафіксувала 460 вибухів у Донецькій області і 59 - у Луганській 17 листопада. Найбільше вибухів зафіксували в районі Авдіївки.

Про це йдеться у звіті місії.

"СММ зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню в Донецькій області, зокрема 460 вибухів, 300 з яких зосереджені в районі Авдіївки, Ясинуватої, Донецького аеропорту", - йдеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителів Мар'їнки і Красногорівки можуть відселити - Зубко

У Луганській області місія зафіксувала також збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зокрема зафіксовано 59 вибухів.

Місія продовжила контролювати процес розведення сил і засобів у Станиці Луганській, Золотому і Петрівському, свобода пересування місії була обмежена на всіх 3 ділянках.

Місія також зафіксувала довгі черги на в'їзді-виїзді контрольно-пропускних пунктів у районі Станиці Луганської в ранкові годинники.

Протягом дня російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій переважно із забороненного Мінськими домовленостями озброєння. Загалом бойовики 26 разів обстріляли позиції сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Місія ОБСЄ зафіксувала 460 вибухів на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути