понеділок, 26 березня 2018 13:03

"Міліціонер хотів статевих стосунків" - убивця-рецидивіст із лав ДНР отримав довічне

"Міліціонер хотів статевих стосунків" - убивця-рецидивіст із лав ДНР отримав довічне
Убивця-рецидивіст із лав ДНР отримав довічне. Фото: novynarnia.com

Маріупольський райсуд визнав винним 34-річного місцевого мешканця Сергія Шиліна, раніше судимого, у вбивстві працівника міліції, а також у перебуванні у лавах терористичної ДНР.

Такий вирок суду значиться у реєстрі від 19 березня, про це повідомляє "Главком".

У травні 2014 року Шилін вступив до збройного формування ДНР. Він охороняв і утримував будівлі з використанням вогнепальної зброї для здійснення опору Збройним силам України під час захоплення сепаратистами Маріуполя. Також охороняв будівлю штабу місцевого ДНР.

"У квітні 2015-го Шилін скоїв вбивство дільничного інспектора райвідділу міліції Маріуполя, який прибув до обвинуваченого для зібрання пояснень за викликом колишньої дружини. Справа в тому, що протягом 2014-2015 років обвинувачений під приводом погроз неодноразово вимагав гроші у екс-дружини", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час бесіди з правоохоронцем п'яний Шилін наніс йому сокирою не менше 10 ударів у голову. Міліціонер помер на місці злочину. Після цього Шилін його пограбував та викрав автомобіль "Форд-Мондео".

"В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчинених злочинах визнав частково. Що стосується вбивства міліціонера, то Шилін заперечив, що потерпілий був при виконанні службових обов'язків. А саме вбивство вчинив нібито через домагання міліціонера вступити з ним у статеві стосунки", - зазначається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не ріжте вуха, зрізайте шеврони" - жорстока терористка попросила трофеї у бойовиків

Суд наголосив, що вина Шиліна в скоєнні злочинів у повній мірі підтверджується доказами та спростовує позицію обвинуваченого, яку суд розцінює як спосіб захисту, обраний ним з метою уникнення від кримінальної відповідальності. Йому призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі без конфіскації майна.

Шилін має сплатити дружині міліціонера моральної шкоди на суму 500 тис грн.

Сайт "Миротворець" вніс Сергія Шиліна до свого "чистилища".

Бойовики російсько-терористичних угрупувань ДНР і ЛНР готові наступати на позиції ЗСУ, щоб завершити війну силовим методом, тим самим "знищивши країну Україна". Таку заяву зробив екс-ватажок ДНР, один з ідеологів організації тероризму на Донбасі, російський політтехнолог Олександр Бородай.

Зараз ви читаєте новину «"Міліціонер хотів статевих стосунків" - убивця-рецидивіст із лав ДНР отримав довічне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути