четвер, 08 березня 2018 14:02

Мертве місто: показали фото руйнувань в прифронтових Пісках
8

В інтернеті оприлюднили фотографії з прифронтового селища Піски в Донецькій області, на яких зафіксовані руйнування в результаті обстрілів.

Більшість будинків без вікон, частково або повністю зруйновані. В них часто потрапляють снаряди, що прилітають з боку Донецька. Відповідні знімки публікує видання "Цензор.НЕТ".

Фото руйнувань в прифронтових Пісках на Донеччині
Фото: censor.net.ua
Фото руйнувань в прифронтових Пісках на Донеччині
Фото руйнувань в прифронтових Пісках на Донеччині
Фото руйнувань в прифронтових Пісках на Донеччині
Фото руйнувань в прифронтових Пісках на Донеччині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не ремонтують: показали розбитий міст поблизу Донецька

"Всі, хто потрапляє в Піски, ставлять одне і те ж питання: що робити з цим селищем після закінчення війни? Відновлювати? Відбудовувати? Чи повернуться сюди люди, які тут жили? .. Ці мертві багатоповерхівки і особняки, які навіть після влучень снарядів залишаються символом донецької розкоші, - музей під відкритим небом. Піски - потужний символ війни ", - йдеться в матеріалі.

З початком військових дій в Донецьку залічзний вокзал неодноразово потрапляв під обстріл. Зараз пасажирські і вантажні перевезень здійснює станція Донецьк-2, яка знаходиться в Калінінському районі Донецька і ЖД-вокзал міста Ясинувата. Сьогодні тут небезпечно, але не порожньо. В адміністративних будівлях вокзалу чергують залізничники, які стежать за станом вокзалу. Всередині будівлі майже все розбите, вибиті вікна, постраждали конструкції.

Зараз ви читаєте новину «Мертве місто: показали фото руйнувань в прифронтових Пісках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути