пʼятниця, 14 грудня 2018 11:12

Пастки та засідки: як терористи шкодять ЗСУ

Пастки та засідки: як терористи шкодять ЗСУ
Аби нашкодити бійцям ЗСУ, терористи розставляють мінні пастки. Фото: Прямий

Терористи на Донбасі, аби нашкодити ЗСУ, влаштовують мінні пастки та засідки.

Зійтися з українськими військовими у відкритому бою не наважуються, інформує керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook.

"Відзначаються спроби командування окупаційних формувань влаштовувати на окремих ділянках так звані "протидиверсійні" засідки, мінні пастки на нейтральній смузі та інші заходи з протидії військовій розвідці ЗСУ. Також продовжує відзначатися активна діяльність снайперських і маневрених груп РЕР/РЕБ противника вздовж всієї лінії зіткнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі активізувалися снайпери

У зв'язку з роботою спеціальної моніторингової місії ОБСЄ російські окупаційні війська проводять додаткові заходи щодо маскування озброєння і техніки, а також обмеження їхнього переміщення", - написав Тимчук.

Тим часом вдалося дізнатися, що окупанти вивели 25 танків із постійних місць зберігання та, ймовірно, підготували їх до бою.

Зараз ви читаєте новину «Пастки та засідки: як терористи шкодять ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути