Ексклюзиви
субота, 23 грудня 2017 22:13

Квасневський розповів, хто може стати наступним президентом Росії

Квасневський розповів, хто може стати наступним президентом Росії
Квасневський називає Росію "хорошим спеціалістом по заморожених конфліктах"

Колишній президент Польщі Олександр Квасневський припускає, що на виборах президента в РФ наступного року виграє Путін.

"Я не знаю, як вам, але мені здається, що це буде Володимир Путін, тут не буде ніяких сюрпризів", - сказав Квасневський в ефірі "112 Україна".

"Питання в тому, наскільки він може відкрити нові можливості для відносин зі світом. Без вирішення питання по Україні. Без позитивних кроків – наприклад, миротворчі сили чи кінець допомоги для всіх цих сепаратистів, грошей, зброї, які він поставляє туди – без зміни цього, війна і заморожений конфлікт збережуться, і це буде великою проблемою для Путіна, якому треба провести модернізацію своєї країни. А для модернізації потрібна партнери на Заході", - додає екс-президент Польщі.

Квасневський називає Росію "хорошим спеціалістом по заморожених конфліктах". На питання, що має зробити Путін, щоб показати Заходу, що він демократичний керівник, екс-президент Польщі відповів, що "номер один – це вирішити питання України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні артисти України можуть стати "народними" в Росії - Путін

"Не думаю, що тут можна багато зробити відносно Криму, але що стосується Донбасу, мінських домовленостей, кінця підтримки сепаратистів і розуміння з боку Москви, що Луганськ і Донецьк лишаються частиною України, маючи якийсь спеціальний статус, форму свого самоуправління… Ви знаєте, що Росія – це хороший спеціаліст по заморожених конфліктах. Нагірний Карабах, Придністров'я, Осетія, Абхазія. Росія не боїться заморожених конфліктів, вони для інших регіонів і тих країн, де є заморожений конфлікт, і це страшно…"

З початку новорічно-різдвяного перемир'я 23 грудня бойовики 22 рази порушували режим тиші. Один боєць поранений, ще один - загинув.

Зараз ви читаєте новину «Квасневський розповів, хто може стати наступним президентом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути