субота, 24 лютого 2018 11:15

Щури біжать з корабля: Бойовики ДНР масово пишуть рапорти

Щури біжать з корабля: Бойовики ДНР масово пишуть рапорти
Бойовики ДНР масово звільняються. Фото: sprotyv.info

Бойовики ДНР масово пишуть рапорти і звільняються.

Про це заявив Олександр Ходаковський, засновник НВФ "Восток", передає "Трибун". Каже, почастішали випадки написання рапортів на звільнення серед ефективного командирівського складу. Зокрема, йдеться про командирів рот, які знають потреби особового складу і відповідають за бойові дії.

А також Ходаковський стверджує, що у терористів є чимало проблем. "Нестача всього катастрофічна. Всього того, що пов'язано з безпосередніми військовими потребами", - пояснив він.

На думку опального ватажка ДНР, це викликано політичними міркуваннями з метою знизити активність на передовій. І розповів, що бойовики не відчувають себе в безпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Командир напився і почав стріляти по своїх" - колишній бойовик ДНР розповів про росіян на Донбасі

"Ми не можемо захистити себе, тому що ми не маємо можливості відповісти", - підкреслив він.

У бойовиків ДНР не вистачає людей, аби продовжувати воювати проти українських військових. Сподіваються на допомогу Росії, написав у Facebook координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук. В управлінні комплектування корпусу констатують, що якщо ситуацію докорінно не виправити найближчим часом, доведеться знову "вживати спеціальні заходи".

Зараз ви читаєте новину «Щури біжать з корабля: Бойовики ДНР масово пишуть рапорти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути