четвер, 27 січня 2022 11:39

Кремль відреагував на заклик партії Путіна постачати зброю в ЛДНР

Кремль відреагував на заклик партії Путіна постачати зброю в ЛДНР
У Кремлі стверджують, що "Единая Россия" не радилися з ним перед тим, як просити офіційно почати постачання військової допомоги бойовикам ЛДНР. Фото: pixabay.com

Партія президента РФ Володимира Путіна "Единая Россия" не радилися із Кремлем перед закликом офіційно почати постачання військової допомоги самопроголошеним ЛДНР.

Про це заявив заступник голови адміністрації президента Росії Дмитро Козак після зустрічі у Нормандському форматі у Парижі 26 січня, пишуть "РИА Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росіяни зможуть увійти в Україну, але вийти вже ні. Хіба "вантажем 200" - Володимир Огризко

"Ця пропозиція сьогодні прозвучала, коли ми сиділи за столом переговорів. Я це почув лише після закінчення (зустрічі. - Gazeta.ua), тому нічого не можу прокоментувати. Те, що сьогодні сталося, я не знаю, чим керувався пан Турчак (голова Ради Федерації "ЕР" Андрій Турчак. - Gazeta.ua), з нами він не радився", - сказав Козак.

Козак додав, що у них багато різних ініціатив з цього питання, і "дуже багато з них вдалося купірувати".

26 січня Андрій Турчак заявив, що Росія повинна надати так званим ДНР і ЛНР зброю. Згодом партія опублікувала офіційну заяву голови своєї фракції у Держдумі Володимира Васильєва до Володимира Путіна.

Ідеться саме про офіційне постачання зброї бойовикам. Нині існують численні докази того, що Росія їм її надає. У Кремлі це заперечують.

Зараз ви читаєте новину «Кремль відреагував на заклик партії Путіна постачати зброю в ЛДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути