Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 15:06

"Корса" розповіла, як під українськими прапорами обстрілювала позиції АТО

"Корса" розповіла, як під українськими прапорами обстрілювала позиції АТО
"Корса" похвалилась в інтерв'ю, як обстріляла об'єкти АТО. Фото: donetsk.kp.ru

Про свої злочини розповіла командир артилерійського дивізіону 3-ї окремої мотострілкової бригади "військових сил" ДНР Ольга "Корса".

Вона похвалилась в інтерв'ю проросійському ресурсу, як влітку 2014 року проїхала на підконтрольну силам АТО територію під українськими прапорами і обстріляла певні об'єкти. Про це інформує Depo.Донбас.

За словами "Корси", горлівський ватажок ДНР в липні 2014 року Ігор Безлер викликав її до себе в кабінет і дав координати об'єктів для обстрілу.

"Корса" зазначила, що відмовилася стріляти, оскільки у техніки не вистачило б дальності, бо об'єкти знаходилися за 40 км.

Наказ вона вирішила виконати. Для цього провезла батарею техніки ДНР на підконтрольну силам АТО територію і, замаскувавшись під українських військових, вистрілила по координатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи розстріляли житлові будинки Водяного з мінометів - фото

"Змусила випрати їх прапори, прибити до держаків. З'їздили на ринок, купили фарбу білу. Вийшли до крайнього блокпосту нашого через лісосмуги, нанесли фарбу, поставили прапори і далі поїхали під українськими прапорами", - розповіла вона.

За повідомленням, техніці ДНР вдалося проїхати по контрольованій силами АТО території близько 20 км, при цьому, батареї вдалося знищити всі три цілі, а потім довелося дуже швидко повертатися назад, бо українські військові наздоганяли їх.

Терористка "Корса" не назвала, що то були за цілі. Але зазначила, що поруч з ними стояли колони з цистернами і боєкомплектами, через що відбулися сильні вибухи.

Раніше повідомлялося, що терористи засвітили свої позиції через викладені фото в інтернеті. Свіжі знімки з позицій російсько-терористичних бандформувань виклав у мережу сепаратистський блогер Геннадій Дубовой.

Зараз ви читаєте новину «"Корса" розповіла, як під українськими прапорами обстрілювала позиції АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути