Ексклюзиви
середа, 17 липня 2024 09:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Командир 93-ї ОМБр сказав, яким бачить закінчення війни

Командир 93-ї ОМБр сказав, яким бачить закінчення війни
Військовий ЗСУ розповів, що для нього означає перемога у війні проти Росії. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Вихід Збройних сил України на кордони 1991 року - великий крок до перемоги.

Але це ще не перемога, заявив командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" Павло Паліса, передає "Укрінформ".

"Перемога буде тоді, коли ми забезпечимо безпеку і потенційний противник - хто б це не був - не зможе навіть розглядати сценарій війни з Україною", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив останні новини з передової

Військовий ЗСУ розповів, що для нього означає перемога у війні проти РФ:

"Важливо робити висновки з історії, яка каже, що саме військовим шляхом Російська Федерація, імперія рідко досягала мети. В основному вони домагалися свого комбінованими методами. І тому я би хотів, щоб у майбутньому ми убезпечили себе саме від цього сценарію. Ситуація у нас, напевно, як років 50-70 тому в Ізраїлі. Ми теж повинні перемогти або нас знищать - як фізично, так і нашу державність, національну ідентичність".

Загальні бойові втрати російських окупантів на 17 липня склали 562 510 осіб. Протягом минулої доби знищено ще 1110 загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Українські воїни знешкодили 11 танків, дев'ять бойових броньованих машин, 43 артилерійські системи, одну РСЗВ, засіб ППО, 31 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 61 автомобіль та дев'ять одиниць спеціальної техніки ворога.

Зараз ви читаєте новину «Командир 93-ї ОМБр сказав, яким бачить закінчення війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути