вівторок, 13 березня 2018 15:48

"Казаки-бойовики" зриватимуть розгортання миротворчої місії на Донбасі - розвідка

"Казаки-бойовики" зриватимуть розгортання миротворчої місії на Донбасі - розвідка
Розвідка повідомила про масову провокацію від росіян. Фото: Публичные Люди

Керівництво російсько-окупаційних військ активно готується до зриву розгортання на тимчасово окупованих територіях Донбасу міжнародної миротворчої місії ООН.

На російських полігонах готують так звані загони "козачих організацій", про це йдеться в повідомленні ГУР Міноборони.

"Спецпідготовка" проходить у розташованих поблизу України прикордонних областях, для подальшого направлення на тимчасово окуповані території сходу України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ходаковський планує замінити Захарченка на посту ватажка ДНР

"Встановлено, що основна спрямованість підготовки козачих підрозділів свідчить про можливість їх залучення до заходів із придушення акцій громадянської непокори на тимчасово окупованих територіях, в т.ч. шляхом дискредитації виступів місцевого населення, незадоволеного російською окупацією. Серед інших основних напрямків підготовки цих "козаків" є напрацювання ними можливостей з організації і проведення провокаційних антиукраїнських заходів для створення ілюзії зростання кількості прихильників ідеї "русского мира" на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей", - сказано в повідомленні.

У терористичному формуванні ЛНР серед "казаків-бойовиків" зріє "реформа". "Казаки" ЛНР вирішили об'єднатися в терористичну "цілісну структуру".

Зараз ви читаєте новину «"Казаки-бойовики" зриватимуть розгортання миротворчої місії на Донбасі - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути