Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 13:39

Як жителі окупованої Горлівки ловлять мобільний зв'язок

Як жителі окупованої Горлівки ловлять мобільний зв'язок
Донбас залишився без мобільного зв'язку. Фото znai.ua

Жителі окупованої Горлівки збираються в одному з небагатьох місць, щоб отримати мобільний зв'язок. На маленькій ділянці між дорогою і супермаркетом можна додзвонитись до інших регіонів України.

"22 січня 2018. Зима знову прийшла в Горлівку, а зв'язок так і не прийшов. Житловий масив Будівельників, автобусна зупинка "Вулиця Жукова" - найвідвідуваніше місце. Люди їдуть з усіх кінців міста. Всі хочуть додзвонитись в Україну", - написав Михайло Светлов, користувач YouТube.

11 січня в окупованому бойовиками Донецьку повністю зник мобільний зв'язок Vodafone. Причина - розірваний магістральний оптоволоконний кабель у районі тимчасово окупованого населеного пункту Оленівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото жителів Донецька, які використовують таксофони

У терористів повідомили, що 80 тис. сім-карт "Фенікса", підконтрольного бандформуванню ДНР, надійдуть у продаж лише в середу.

Зараз ви читаєте новину «Як жителі окупованої Горлівки ловлять мобільний зв'язок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути