вівторок, 01 грудня 2020 07:22

Як минула доба на Донбасі

Як минула доба на Донбасі
Українські військовослужбовці перебувають напоготові надати адекватну відсіч ворогу. Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Донбасі впродовж минулої доби, 30 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці 4 рази порушили домовленості про перемир'я.

Бойових втрат і поранень унаслідок провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників не було, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

"Гранатомети різних систем та стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували поблизу населених пунктів Водяне та Новотошківське. Окрім того, режим припинення вогню противник порушив у районі Гнутового, задіявши на цій ділянці станковий протитанковий гранатомет. Ще одне порушення досягнутих домовленостей задокументовано на Приазов'ї. По обіді поблизу Водяного зафіксовано проліт ворожого БПЛА типу "Квадро" із перетином лінії розмежування, який українські воїни збили", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик ДНР намагався знеструмити село на Донеччині

Від початку поточної доби, 1 грудня, уздовж лінії розмежування пострілів з боку російсько-окупаційних військ не відмічено, На усіх ділянках відповідальності підрозділів Об'єднаних сил спостерігається тиша.

На окупованому Донбасі проходять службу близько 3 тис. російських кадрових військових. При цьому чисельність окупаційних військ становить 35,5 тис. осіб. Про це заявив представник Головного управління Міноборони України Вадим Скібіцький.

Зараз ви читаєте новину «Як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути