понеділок, 11 березня 2019 07:44

Як голосуватимуть військові в ООС

Як голосуватимуть військові в ООС
Військові, що служать в районі ООС, голосуватимуть на виборах президента 2019 так само, як і решта громадян України. Фото - ТСН

Військові, що служать в районі операції Об'єднаних сил, голосуватимуть на виборах президента 2019 так само, як і решта громадян України.

Віддати свій голос військові зможуть із паспортом на виборчих дільницях. Для тих військових, що перебуватимуть під час виборів на передових позиціях, підвіз скриньок із бюлетенями не передбачений, розповів командувач операцією Об'єднаних сил Сергій Наєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Меджлісі заявили, кого підтримують на виборах президента

"Там, де буде можливість відійти - то підуть проголосують. А де не буде такої можливості - значить, будуть продовжувати захищати", - сказав командувач ООС, передає "Ua:Донбас".

Наєв також додав, що серед військовослужбовців ООС жодної передвиборчої агітації не проводиться.

Делегація Парламентської Ассамблеї Ради Європи в Україні стурбована повідомленнями про створення деякими кандидатами систем підкупу виборців. Делегати критикують надмір кандидатів у президенти та заангажованість олігархічних ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Як голосуватимуть військові в ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути