понеділок, 23 квітня 2018 10:56

Ходаковський і Захарченко усувають претендента на "престол" ДНР

Ходаковський і Захарченко усувають претендента на "престол" ДНР
Губарєв зірвав засідання, на якому його мали висунути претендентом на ватажка ДНР. Фото: Lenta.ru

Першого ватажка терористів ДНР Павла Губарєва та його дружину Катерину звинуватили у зриві з'їзду їхнього руху "Вільний Донбас", аби його не було обрано кандидатом на вибори ватажка ДНР.

З'їзд мав відбутися 21 квітня в готелі Shakhtar Plaza у Донецьку, але туди прийшли "рятувальники з протипожежним навчанням", передає "Депо.Донбас".

За словами блогера, на з'їзді Губарєва мали висунути кандидатом на вибори ватажка ДНР, які відбудуться восени. Він став би конкурентом Олександра Захарченка і Олександра Ходаковського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі воює 14-річний бойовик

"Губарєв зараз повинен був кинутися на Ходаковського і перемикати на себе протестний електорат, стати спаринг-партнером на виборах, перекричати "Скіфа" (позивний Ходаковського). Якщо чесно, Губарєвим взагалі не хочеться висуватися на вибори (як на Захара "гавкати" небезпечно, осад може залишитися, так і "Скіфа" чіпати, а той може і в обратку дати, тим більше і Паша і Катя далеко не святі поховати можна швидко), вони ціляться так і висіти, при можливості доростити кількість місць в "парламенті", але не більше. Може навіть скандал в Shakhtar Plaza був ними штучно створений, щоб відкосити від виборів, кивали - кивали, мовляв готові по свистку, а тут ось така неприємність - вибачте", - написав блогер.

1 березня 2014 року під час проросійських мітингів у Донецьку представники "республіки" приєдналися до самопроголошеного губернатора Донеччини Павла Губарєва, вимагаючи відставки Андрія Шишацького та штурмуючи будівлю Донецької ОДА.

Зараз ви читаєте новину «Ходаковський і Захарченко усувають претендента на "престол" ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути