понеділок, 12 березня 2018 17:00

Грабують і б'ють, як собак: бойовики розповіли про проблеми "елітних військ" ДНР

Грабують і б'ють, як собак: бойовики розповіли про проблеми "елітних військ" ДНР
Бойовики ДНР жаліються на побої та грабунок в "армії". Фото: сайт бойовиків ДАН

Бойовики російсько-окупаційних військ "100 омсбр (вч 08826) ДНР жаліються на нестерпну "службу в елітному підрозділі".

Про це повідомив сайт "Ведомости Донбасу".

Зазначається, що збройне формування створене 12 січня 2015 року т.зв. "указом глави" ДНР Олександра Захарченко.

"Бригада призначена для виконання розвідувальних і десантно-штурмових бойових операцій, патрулювання і забезпечення порядку на контрольованій невизнаної ДНР території. Особовий склад проходить особливу підготовку. Знаходиться в особистому підпорядкуванні лідера бойовиків", - йдеться у повідомленні.

Останнім часом бойовики масово звільняються з "елтіного війська", через жорстоке ставлення "командирів" до особового складу і не виплат заробітної плати.

"Старший лейтенант Педченко А.О. побив до напівсмерті рядового Макарова А.П. за те, що він відмовився збігати йому в магазин за продуктами. Після відмови, старлей зрозумів, що його авторитет стрімко летить в низ, тут же при підлеглих почав бити рядового. Коли той вже не міг встати він його як "собаку" за ноги потягнув в яму і кинув туди на пару діб. Після цього інциденту рядовий виявився в госпіталі з множинними травмами та забоями. Зараз Макаров знаходиться в першій міській лікарні зі струсом мозку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що за мода, залишати тіло в морзі і відвалювати?" - показали фото ліквідованого бойовика

Крім того, важливим фактором є невиплата грошей. "Постановою "глави республіки" від 01.03.2018 року" заробітна плата військовослужбовців зменшена на 20 відсотків.

"Скільки можна знущатися, скільки можна нас грабувати, мало того що грабують так ще й б'ють як собак! Чесно кажучи, відчуваю себе рабом на якийсь галері", - розповів бойовик-кулеметник "1 роти 100-ї бригади" Євген.

Російський режисер підтримав терористів на Донбасі та обізвав війну "культурним геноцидом". Російського режисера Олексія Германа-молодшого дратують пости в соцмережах про вбитих терористів.

Зараз ви читаєте новину «Грабують і б'ють, як собак: бойовики розповіли про проблеми "елітних військ" ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути