пʼятниця, 08 листопада 2019 17:16

Ватажки бойовиків погрожують зайти в "сіру зону"

Ватажки бойовиків погрожують зайти в "сіру зону"
Ватажки окупантів обіцяють ввести бойовиків у "сіру зону", якщо там будуть поліція та Нацгвардія України. Фото: з відкритих джерел

У разі перебування українських правоохоронців у "сірій зоні" після розведення військ окупанти відправлять туди своїх бойовиків.

Про це йдеться у заявах ватажків терористичних угруповувань ЛНР і ДНР Леоніда Пасічника і Дениса Пушиліна, оприлюднених медіаресурсами терористів.

"Відповідально заявляю, що у випадку виникнення ситуації, за якої на ділянках розведення з'являться представники української поліції та нацгвардійці, так само дзеркально і симетрично на цих територіях будуть присутні представники силових відомств "республіки": "міністерства державної безпеки" та "міністерства внутрішніх справ". А процес розведення на нових ділянках стане нездійсненним", - заявив Пушилін.

"У демілітаризованій зоні не можуть перебувати озброєні люди. У випадку, якщо вказаний сценарій реалізується українськими виконавцями, розведення на нових ділянках буде неможливим. У демілітаризовану зону, у свою чергу, симетрично введуть підрозділи "МДБ" і "МВС" ЛНР", - сказав Пасічник.

Розведення сил і засобів у Петрівському на Донеччині почнеться о 12:00 9 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Ватажки бойовиків погрожують зайти в "сіру зону"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути