Ексклюзиви
пʼятниця, 09 лютого 2018 10:26

Ґіві і Моторолу ліквідували українські спецслужби - Мосійчук

Ґіві і Моторолу ліквідували українські спецслужби - Мосійчук
Бойовиків Ґіві і Моторолу відправили на небеса українські спецслужби.

Народний депутат Ігор Мосійчук повідомив, що бойовиків Ґіві і Мотролу знищили українські спецслужби.

"Минув рік з дня проведення однієї з найуспішніших спецоперацій наших українських спецслужб. Особисто я володів інформацією, що Ґіві ліквідовано українською ДРГ з першого дня, але відкрито говорити про це було не бажано, щоб не підставити наших розвідників та диверсантів", - написав нардеп у соцмережі.

Два роки українські спецпризначенці готували ліквідацію бойовика Ґіві.

"Операція по ліквідації Ґіві, на відміну від ліквідації його подільника Мотороли, готувалася і планувалася довгий час. А от Арсена Павлова Моторолу було ліквідовано за допомогою випадку і місцевих жителів. Ця історія з поїздкою Мотороли в ліфті до пекла заслуговує на написання українського бестселера на кшталт "Ворошиловського стрільця", - написав у соцмережі нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовик Ґіві купував зброю у Жириновського

8 лютого 2017 року у Макіївці вбили 36-річного Михайла Толстих на прізвисько Ґіві. Керівника терористичного батальйону "Сомалі" підірвали о 6:12 із вогнемета "­Джміль" у власному кабінеті. Від вибуху вигоріли всі 5 поверхів будівлі, вилетіло скло з вікон. Михайло Толстих родом із Іловайська на Донеччині.

Росіянка, яка з'їздила в Алчевськ, описала свої враження від поховань бойовиків терористичної організації ЛНР. За її словами, років через 5 про Мозгового забудуть взагалі, як забули про братків з 1990-х.

Зараз ви читаєте новину «Ґіві і Моторолу ліквідували українські спецслужби - Мосійчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути