понеділок, 03 червня 2019 14:12

Геращенко поставила Тимошенко на місце

Геращенко поставила Тимошенко на місце
"Не треба принижувати свою людську гідність" - Геращенко жорстко поставила на місце Юлію Тимошенко

На засіданні погоджувальної ради віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко різко відповіла лідерці партії "Бактьківщина" Юлії Тимошенко.

Геращенко обурили слова депутатки про перемовини із Росією, пише Українська правда.

"Я думаю, не тільки я з подивом почула щойно, що нас закликають до чистого листа з людиною, яка поставила 1 березня 2014 року на голосування питання щодо введення військ в Україну і, як на мене, є військовим злочинцем, причетним до того, що у нас було відшматовано Крим і частину Донбасу (мова про спікера Ради Федерації РФ Валентину Матвієнко – Gazeta.ua)", - сказала Геращенко.

Віце-спікер жорстко нагадала Тимошенко про те, як 2014 року спікерка ради Росії Валентина Матвієнко голосувала за війну з Україною.

Геращенко звинуватила Тимошенко у бажанні отримати владу, нехтуючи інтересами України.

"Я би просила мене не перебивати і не пробувати мене принижувати. Розумію, що розпочався кастинг на посаду прем'єр-міністра, але не треба принижувати свою людську гідність у цьому кастингу, а мене вам принизити не вдасться", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський повернув Кучму в Мінський процес

"Тепер щодо Мінська. Ви знаєте, ті люди, які закликають із чистого листа з Росією розпочати переговори, вони найменше хочуть, щоб там були Мінські угоди. Бо мінус Мінські угоди, то мінус санкції", - додала Геращенко.

Вона додала, що саме завдяки Мінським угодам Україні вдається визволяти заручників, забирати тіла загиблих.

"Навіть, якби нам вдалося звільнити одну людину, це вже була би велика радість. Це важко зрозуміти людям, які жодним чином ніколи були до того причетні", - відрізала Геращенко.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що Україна повинна почати переговори з Росією з чистого аркуша.

Зараз ви читаєте новину «Геращенко поставила Тимошенко на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути