пʼятниця, 10 липня 2020 10:33

Йому було всього 29: назвали ім'я загиблого на Донбасі воїна

Йому було всього 29: назвали ім'я загиблого на Донбасі воїна
На Донбасі загинув воїн 30-ої ОМБр ім. князя Костянтина Острозького Олег Шило. Фото: Facebook/30-та ОМБР ім. Костянтина Острозького

На Донбасі від рук російських окупантів загинув воїн 30-ї ОМБр ім. князя Костянтина Острозького Олег Шило.

Про це повідомили його побратими на сторінці окремої механізованої бригади у Facebook.

"Війна за незалежність продовжує забирати найкращих українців. У нас знову втрати… Вчора, 08 липня 30-та окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького назавжди втратила воїна, надійного товариша, бойового побратима, відданого захисника України. Від ворожої кулі загинув наш воїн, стрілець-помічник гранатометника солдат Шило Олег Олегович. Йому було всього 29".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна готує війська до наступу Росії по всьому кордону

Олег Шило народився 05.04.1991 року, жив у Києві. З 2009-го по 2010 рік проходив строкову службу в 138-й радіотехнічній бригаді в м. Васильків Київської обл. До 30-ї ОМБр прийшов служити в грудні 2019 року.

Для Олега це була перша ротація в зону бойових дій, але командири та побратими кажуть, що він відповідально ставився до виконання службових обов'язків.

"Відвертий, щирий, веселий, завжди всім цікавився і хотів навчатися... Найбільше мріяв, аби закінчилася ця клята війна, що забирає життя найкращих синів України", — зазначають побратими.

У полеглого воїна залишилися батьки та сестра.

Командування й особовий склад 30-ї ОМБр ім. князя Костянтина Острозького висловлюють свої щирі співчуття рідним, близьким і друзям загиблого.

"За смерть нашого побратима дії ворога не залишаться безкарними. Ми зробимо все від нас залежне".

8 липня збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню. Один військовослужбовець ЗСУ загинув, ще троє українських воїнів отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Йому було всього 29: назвали ім'я загиблого на Донбасі воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути