середа, 26 вересня 2018 15:29

Екс-лідер бойовиків: Донбас перестає цікавити Кремль

Екс-лідер бойовиків: Донбас перестає цікавити Кремль
Донбас перестав цікавити Кремль - ватажок бойовиків Ходаковський / фото: politeka.net

Колишній ватажок бойовиків ДНР Олександр Ходаковський поскаржився, що російські куратори все менше уваги приділяють так званим ЛНР і ДНР.

"Нещодавно я був учасником дискусії про те, що відбувається з Донбасом і навколо нього. Ми поговорили про різні версії... І в числі іншого було порушено питання про суттєве падіння уваги до теми Донбасу, насамперед, у тих колах, які здійснюють так зване кураторство", - написав він у своєму Telegram-каналі.

"У Кремлі вже не замовляються огляди, соцдослідження, статистика; для підтримки хайпу залучаються такі слабкі пишучі та розмовляючі персони, що само по собі показово", - каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бояришник закінчився" - бойовики не хочуть виходити на позиції

Будь-які новини з Донбасу стали "такими короткоживучими, як метелики-одноденки", пише бойовик.

"Начебто відбуває якась повинність: хтось відбуває повинність жити, хтось повинність воювати, хтось повинність курувати, хтось повинність писати і говорити... Я не знаю межі терпіння людей. Іноді здається, що вони безмежні, іноді - що ось-ось будуть досягнуті", - додав він.

Терориста Олександра Ходаковського не випустили з Росії до окупованого Донецька. Митники заборонили йому перетинати кордон і тепер Ходаковський не братиме участь у псевдовиборах на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Екс-лідер бойовиків: Донбас перестає цікавити Кремль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути