Ексклюзиви
четвер, 05 січня 2017 12:20

Донецьк "накрив" потужний вибух

В окупованому Донецьку пролунав потужний вибух.

Інформацію повідомило видання "В Час Пік".

4 січня в районі Залізничного ринку вибухнуло авто. Вибух був настільки сильний, що частини машини розкидало на дорозі. У соцмережах місцеві одразу почали висувати версії події.

"У Донецьку стався жахливий теракт! Все місто здригнулось! Біля авторинку, який в районі залізничного вокзалу підірвали мікроавтобус Меrcedes. Вибухнули кілька кілограмів тротилу, як кажуть ополченці. Поруч працюють люди, які повідомили, що все рознесло в мотлох! Колега дзвонив, каже, що бачив особисто цей Меrcedes, розірваний у мотлох, колеса і трохи морди", - написав донеччанин на одному із проросійських сайтів.

Автор: Соцмережі
  Вибух авто активно обговорюють у соцмережах
Вибух авто активно обговорюють у соцмережах

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний бойовик підірвав донеччан

Проте жителі Донецька не поділяють його думку. Серед причин події називають несправність газового балону та бажання конкурентів помститися водієві, який працював на ринку й саме віз товар.

Автор: Соцмережі
  Місцевий житель назвав вибух авто терактом
Місцевий житель назвав вибух авто терактом
"Влада" ДНР не прокоментувала подію і навіть не згадала її в ЗМІ. Вибухи в окупованому Донецьку останнім часом не рідкість. 20 грудня вони лунали в місті. 3 грудня там стався потужний вибух, який знищив склад боєприпасів бойовиків, розміщений на заводі хімічних виробів.
Зараз ви читаєте новину «Донецьк "накрив" потужний вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути