Ексклюзиви
четвер, 25 січня 2018 15:04

"Донбас перетворюють в руїни" - у мережі показали жахливі кадри

"Донбас перетворюють в руїни" - у мережі показали  жахливі кадри
Первомайськ. Фото: (facebook.com

В мережі опублікували відео окупованого бойовиками Первомайська. Місцевий житель зняв ролик, щоб показати, що насправді сталося з містом.

На цих кадрах можна побачити розграбовану ЛНРівцями шахту. Обладнання розпиляно на метал і вивезено, повідомляє styler.rbc.ua. Під приводом боротьби з фашизмом бандити з ЛНР крадуть все, що тільки можна і нищать усе навколо себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий скоїв самогубство під час охорони суду

Ролик показав у себе на сторінці Facebook відомий блогер Денис Казанський.

"Якийсь відчайдушний житель Первомайська ходить і знімає на відео наслідки діяльності "визволителів" з ЛНР у своєму місті. Дуже пізнавальне вийшло відео. Мене часто докоряють, що я багато пишу і говорю про події в ОРДЛО, хоча сам не перебуваю в Донбасі. Тому на цей раз я просто змонтував відео мешканця Первомайська в один блог, а сам майже не коментував його. Якщо не вірите українським ЗМІ - послухайте враження людини, що проживає в ЛДНР, - написав Казанський.

За словами блогера, в місті тотальна розруха.

"Найбільше вразила шахта. Все розграбовано, обладнання розпиляно і вивезено на метал. Сумна картина тотальної розрухи. Під приводом боротьби з фашизмом "молода республіка" знищує все навколо себе, перетворює Донбас в руїни", - каже блогер.

Вперше в 2018 році Росія відправила на окуповані території Донбасу автомобілі з так званої гуманітарною допомогою. Як повідомляється на сайті МНС РФ, вони везуть "понад 400 тонн гуманітарних вантажів". Переконують, що у складі вантажів - дитячі продуктові набори.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас перетворюють в руїни" - у мережі показали жахливі кадри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути