пʼятниця, 13 грудня 2019 07:37

Доба в ООС: обстріл з гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП

Доба в ООС: обстріл з гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП
Доба на Сході: обстріл з гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП . Фото: tsn.ua

Російськокупанти не дотримуються зобов'язання про стале припинення вогню відповідно до прийнятого підсумкового комюніке на переговорах лідерів "Нормандської четвірки" у Франції. Про це йдеться у прес центрі ООС.

8 разів за добу збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Фіксувався також вогонь з гармат БМП.

5 обстрілів зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" російські окупаційні війська здійснили, біля Авдіївки – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, тричі неподалік Павлополя – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, поблизу Широкиного – з автоматичних гранатометів, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН назвали кількість жертв російського нападу на Україну

3 рази атакували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" зафіксовано обстріли, а саме біля Південного – з ручних протитанкових і підствольних гранатометів та стрілецької зброї, неподалік Кримського – з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та іншої стрілецької зброї, поблизу Новолуганського – з РПГ, СПГ та великокаліберних кулеметів.

12 грудня, втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

З початку цієї доби російські окупаційні війська з РПГ, підствольних гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь неподалік Мар'їнки. Втрат з нашого боку не було.

Росія відмовляється змінювати Мінські домовленності.

Зараз ви читаєте новину «Доба в ООС: обстріл з гранатометів, великокаліберних кулеметів та БМП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути