Ексклюзиви
пʼятниця, 15 листопада 2019 07:40

Доба на Донбасі не обійшлась без обстрілів: є втрати

Доба на Донбасі не обійшлась без обстрілів: є втрати
Російські найманці вели обстріл наших позицій 15 разів за добу. Фото:www.rbc.ua

15 разів за минулу добу російські найманці порушили режим припинення вогню.

Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями, повідомили в штабі ООС.

Окупанти стріляли з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, а також з гармат БМП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвести сили на Донбасі потрібно вздовж всієї лінії зіткнення - Путін

8 обстрілів з різного виду озброєння здійснили війська Російської Федерації в районі оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Кам'янки, Пісків, Новомихайлівки, Широкиного, Гнутового та Красногорівки.

7 разів ворог стріляв в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" біля Жолобка, Новолуганського, Луганського, Майорська, Новотошківського, Оріхового.

Через обстріли ворога 14 листопада загинув один боєць Об'єднаних сил.

З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз обстрілювали наші позиції. Неподалік Новолуганського ворог вів вогонь з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Втрат немає.

13 листопада збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі не обійшлась без обстрілів: є втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути