Ексклюзиви
пʼятниця, 26 січня 2018 08:49

День Тетяни на Донбасі: ворог сіяв мінами, у силах АТО є поранені

День Тетяни на Донбасі: ворог сіяв мінами, у силах АТО є поранені
Бойовики випустили 10 мін поблизу Приазов'я. Фото: Zaxid.net

Російсько-окупаційні війська протягом доби тричі порушували режим припинення вогню. Двоє українських бійців отримали поранення.

Про це повідомив спікер прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Внаслідок обстрілів на Приазов'ї отримали поранення двоє військовослужбовців сил АТО. Їх оперативно доставлено до військово-медичних установ та надано необхідну лікарську допомогу", - сказав Лабай.

Минулої доби ворог вів вогонь на Донецькому напрямку.

"Російсько-окупаційні угруповання на деяких ділянках лінії зіткнення продовжують застосовувати озброєння, яке давно мало б бути відведене від лінії розмежування, та провокують сили АТО до бойових протистоянь.

Учора порушення режиму тиші відбулися у Донецькій області. Противник застосував 120-міліметрові міномети по наших позиціях неподалік Новотроїцького, де випустив 10 мін. На Приазов'ї ворог вів вогонь з 82-міліметрових мінометів біля Павлополя, а з гранатометів різних видів бойовики стріляли по оборонцях Водяного", - повідомив речник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Донбас повернемо 2018 року, але не військовим шляхом" - експерт

Росія передислокувала у Волгоград ракетні комплекси. 23 січня колона з трьох пускових установок комплексу "Іскандер-М" і чотирьох пускових установок комплексу С-300 була за 330 км від кордону з Україною. Дальність дії оперативно-тактичного ракетного комплексу "Іскандер-М" становить 500 км. Таким чином ракети можуть дістати до українського Краматорська.

Зараз ви читаєте новину «День Тетяни на Донбасі: ворог сіяв мінами, у силах АТО є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути