неділя, 24 травня 2020 09:00

Чотири "200-х" та семеро поранених: воїни ЗСУ всипали бойовикам

Чотири "200-х" та семеро поранених: воїни ЗСУ всипали бойовикам
Воїни ЗСУ відповіли на обстріли бойовиків. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню і отримали відповідь.

За даними розвідки, 23 травня наші воїни знищили чотирьох російських окупантів та щонайменше сімох поранили, повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є 12 сценаріїв розвитку подій на Донбасі - Резніков

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї поблизу вісьми населених пунктів. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Для придушення вогневих засобів противника наші воїни оперативно застосували штатне озброєння та чітко дали зрозуміти окупантам, що їхня злочинна діяльність не залишиться безкарною. Після чого загарбники припинили свою активність", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли, втрат серед українських захисників немає.

Патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапив під обстріл під час запуску безпілотника. Інцидент стався напередодні поблизу підконтрольного бойовикам села Весела Гора на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Чотири "200-х" та семеро поранених: воїни ЗСУ всипали бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути