Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2018 17:04

"Чим швидше підете, тим менше людей я вб'ю" - терористка "Корса" пригрозила українським бійцям

"Чим швидше підете, тим менше людей я вб'ю" - терористка "Корса" пригрозила українським бійцям
"Корса" пригрозила українським військовим та похвалилася зарплатнею в українській міліції. Фото: АиФ

Екс-співробітниця української міліції, а нині "командир дивізіону РСЗО" ДНР Ольга Качура "Корса" похвалилася, як отримала в Україні 50 тисяч гривень, та як готова вбивати українців.

За словами "Корси", для неї на підконтрольній Україні території знімали гроші у 25 банкоматах, передає Depo.Донбас.

Кілька років тому знайомий в банкоматах Бахмута примудрився зняти з її зарплатної картки 50 тисяч гривень, які накопичилися. Терористка зазначила, що й досі б користувалася грошима з картки, якби не втратила її.

"На моїй робочій картці було понад 50 тисяч гривень. Сама я не виїхала, а попросила знайомого, який знімав по 2 тисячі гривень на 25 банкоматах Бахмута, на той момент банкомати видавали тільки по 2 тисячі", - розповілда вона.

Крім того, бойовичка похвалилася, що на українській стороні має багато колишніх товаришів по службі, з якими останнім часом відновила спілкування.

"Багато моїх товаришів, які зі мною вчилися в артучилище вважають, що я порушила присягу. Я вважаю Україну правонаступником Радянського Союзу і розділяти мене з Росією не варто. Для мене поняття поділу Росії і України незрозуміле. У мене в дивізіоні євреї, греки, росіяни, татари, білоруси, українці. 4 роки триває нікому не потрібна війна", - сказала Качура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Корса" розповіла, як під українськими прапорами обстрілювала позиції АТО

Очільниця терористів зазначила, що мріє скупатися у блакитних озерах під Слов'янськом. І пригрозила Гаагою українським бійцям.

"Вони прийшли на мою землю. Це мій народ і я його буду захищати. Єдине, що я хочу побажати, чим швидше ви підете до себе додому, тим меншу кількість людей я вб'ю", - заявила вона.

За обстрілом з "Градів" Новолуганського стоїть колишня українська Ольга Качура з позивним "Корса".

Зараз ви читаєте новину «"Чим швидше підете, тим менше людей я вб'ю" - терористка "Корса" пригрозила українським бійцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути