Ексклюзиви
субота, 23 червня 2018 10:14

Бойовики затято обстріляли позиції ЗСУ із артилерії

Бойовики затято обстріляли позиції ЗСУ із артилерії
Бойовики використовують артилерію та міномети Фото: Уніан

22 червня на Донбасі російсько-окупаційні війська 27 разів обстріляли позиції українських військових.

Найбільш затяті обстріли було біля селища Новотошківське на Луганщині - 122 мм артилерії та 120 мм мінометів. Вони заборонені Мінськими домовленостями.

На Донецькому напрямку ворог переважно застосовував стрілецьку зброю та гранатомети, повідомляють в штабі ООС.

Біля населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Луганське та Зайцево ворог відкривав вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли свою смерть: українські бійці знищили російських військових на Донбасі

На Маріупольському напрямку біля Водяного та Гнутово впродовж години противник вів вогонь з артилерії 122-го калібру. Біля Лебединського ворог відкривав вогонь з мінометів калібром 120 мм.

Упродовж поточної доби ворог двічі відкривав вогонь по наших захисниках у районі Новотошківського з мінометів 82-го калібру, а також двічі обстріляв позиції біля Лебединського з гранатометів та стрілецької зброї.

Під час бойових дій за минулу добу втрат серед українських військ немає.

Українські Збройні сили не тільки не здали свої позиції, як стверджують терористи ЛНР, але й готуються відвоювати нові території. Про це повідомив волонтер Юрій Мисягін у Facebook.

"Коли йде час і успіхів на фронті немає жодних, а територія, контрольована "ОРЛДО", потихеньку зменшується, тут відразу в бій вступає полковник Марочко і щось заявляє. Вже були заяви про американські та польські ПВК воюючою стороною ЗСУ, відступ ЗСУ і здачу звільнених селищ Травневе, Гладосове і Чигирі - все це виявилося висмоктаним з пальця.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики затято обстріляли позиції ЗСУ із артилерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути