Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2020 13:55

Бойовики застосовують на Донбасі російські "гради"

Бойовики застосовують на Донбасі російські "гради"
Бойовики проводять стрільби з "градів". Фото: reuters.com

Командування російсько-окупаційних військ продовжує нарощувати заходи бойової підготовки з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

За даними української розвідки, в 1 АК проведено тренування чергових артилерійських підрозділів та підрозділів ППО з управління вогнем, відпрацювання нормативів із розгортання на позиціях та підготовки до ведення вогню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну змушуватимуть дати воду анексованому Криму

Водночас у 2 АК збільшилась інтенсивність заходів бойової підготовки артилерійських підрозділів, на озброєнні яких перебувають 122-, 155-мм артилерійські системи та реактивні системи залпового вогню "Град", з проведенням стрільб як удень, так і вночі.

"При цьому російські пропагандисти, як і раніше, виправдовують підвищення бойової готовності російських окупаційних військ нібито "активізацією агресивних дій із боку ЗС України", - сказано в повідомленні.

Україна зможе вийти з Мінського процесу, зберігши при цьому санкції проти Росії.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосовують на Донбасі російські "гради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути