пʼятниця, 01 червня 2018 07:52

Бойовики зазнають втрат: ЗСУ знищили вантажівки з боєприпасами та зенітні установки

Бойовики зазнають втрат: ЗСУ знищили вантажівки з боєприпасами та зенітні установки
ЗСУ знищили п'ять одиниць техніки бойовиків. Фото - "Апостроф"

За минулу добу, 31 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася складною. Бойові дії тривали по всій лінії зіткнення. Активна оборона позицій не дозволила противнику поліпшити тактичне положення. Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Щоб не дати противнику просунутися в бік наших позицій і придушити його вогневі точки, підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь, надійно утримували займані позиції.

"За даними розвідки, противнику нанесені втрати: двоє окупантів загинули і двоє поранені. Знищено п'ять одиниць техніки, з них два вантажних автомобілі з боєприпасами, один автомобіль невстановленого типу, дві одиниці ЗУ-23-2 та один міномет", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажок бойовиків отримав 10 років в'язниці

Зазначається, що за минулу добу в боях поранення отримали троє наших воїнів.

Бойовики ДНР та російські найманці в районі окупованої Горлівки на Донеччині почали використовувати нову тактику. Противник останнім часом вдається до систематичних обстрілів цього населеного пункту з великокаліберних кулеметів та мінометів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зазнають втрат: ЗСУ знищили вантажівки з боєприпасами та зенітні установки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути