Ексклюзиви
понеділок, 06 листопада 2017 10:40

Щонайменше 6 бойовиків підірвалися на власних мінах

Щонайменше 6 бойовиків підірвалися на власних мінах
Бойовики "ДНР" активно виставляли мінні поля, не фіксуючи документально місця їх розташування. Фото: Сегодня

За останні 4 дні не менше 6 бойовиків отримали поранення внаслідок підриву на мінах на маріупольському напрямку.

Група ІС повідомляє, що командування окупантів заявляє про "українські ДРГ, які таємно мінують підходи до позицій". Про це інформує директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук в Facebook.

"У розпорядженні щодо організації ефективного безперервного спостереження за нейтральною зоною і уточнення зон мінування, командування окупантів "уточнює", що дані "українські ДРГ" мають високий рівень підготовки, пройшовши навчання у "західних інструкторів"", - розповів Тимчук.

За словами експерта, на даному напрямку раніше бойовики ДНР активно виставляли мінні поля, не фіксуючи документально місця їх розташування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські найманці почали масово дезертирувати

"В районі населеного пункту Петрівське (Донецької області) окупанти закінчили приховане мінування місцевості. І з боку Стила проводять ущільнення бойових порядків підрозділом ротного масштабу", - інформує Тимчук.

Крім того, ворог обладнав два нових взводних опорних пункти та додаткові капоніри для бронетехніки неподалік лінії розмежування.

На окупованій російськими найманцями території Донецького аеропорту здетонував склад боєприпасів. Повідомляється про загиблих і поранених

Зараз ви читаєте новину «Щонайменше 6 бойовиків підірвалися на власних мінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути