Ексклюзиви
субота, 17 лютого 2018 09:19

Бій тривав 5 годин

Бій тривав 5 годин
Доба в АТО: 20 обстрілів, двоє бійців поранені Фото: уніан

Минулої доби в зоні АТО зафіксовано 20 прицільних обстрілів бойовиками позицій українських військовослужбовців. Внаслідок обстрілів поранено одного українського військового, ще один отримав бойове травмування.

На луганському напрямку основна ворожа активність відбулася у районі Світлодарської дуги. Неодноразово зі 120- та 82-міліметрових мінометів, озброєння БМП, гранатометів і кулеметів противник стріляв по опорних пунктах сил АТО довкола Луганська, повідомляє прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали імена й показали фото убитих на Донеччині морпіхів

Біля цього прифронтового населеного пункту обстріли велися близько п'яти годин. Також у цьому районі противник застосував міномети різних калібрів та цілий арсенал піхотного озброєння на підступах до Світлодарська і Троїцького. Крім того, з мінометів калібру 82-мм, гранатометів і стрілецької зброї незаконні збройні формування обстрілювали оборонців Кримського. На інших ділянках противник порушував перемир'я біля Залізного, Малинового і Новоолександрівки.

На донецькому напрямку, ще за світлої пори доби, загарбники провокували українських воїнів з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу Тарамчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, кому ще бойовики заборонили виїжджати з ДНР

В окупованій Горлівці російські найманці змушують увязнених виправної колонії ремонтувати свою техніку та виготовляти колючий дріт. Про це повідомляє координатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Бій тривав 5 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути