Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 08:43

Бойовики вдарили з танка та БМП: 4 воїнів поранені

Бойовики вдарили з танка та БМП: 4 воїнів поранені
Фото: АТН

За добу 14 грудня бойовики 24 рази порушували Мінські домовленості. Четверо бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Унаслідок ворожих обстрілів двоє український захисників отримали поранення, ще двоє були контужені. Один із поранених у важкому стані", - повідомив представник штабу.

"Минулої доби із забороненої Мінськими угодами зброї окупанти здійснили 10 прицільних обстрілів та випустили понад 80 снарядів і мін.

На луганському напрямку на початку минулої доби з гранатометів стріляли по оборонних укріпленнях біля Луганського. На світанку понад дві години обстрілювали наші пункти в цьому районі. У вечірню пору вели вогонь зі 120-ти та 82-мм мінометів і гранатометів довкола Луганського, Троїцького, Новоолександрівки та Трьохізбенки. З озброєння БМП противник порушував перемир'я біля Світлодарська.

На донецькому напрямку бойовики зосередили свою активність у передмісті Мар'їнки. У першій половині дня агресор неодноразово вів вогонь з мінометів різних калібрів та усього спектру піхотного озброєння. Увечері по наших оборонних укріпленнях у цьому районі стріляв танк. Неспокійно було поблизу Пісків, Кам'янки, Верхньоторецького, Водяного, Лебединського і Талаківки. Підступи до цих населених пунктів окупанти обстрілювали із гранатометів різних типів та легкого піхотного озброєння", - розповів Лабай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін обвів нас навколо пальця" - Кравчук про Мінські переговори

США звинуватили РФ у артилерійських і ракетних обстрілах на Донбасі і закликали Москву вжити заходів щодо врегулювання гуманітарної кризи.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики вдарили з танка та БМП: 4 воїнів поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути