Ексклюзиви
пʼятниця, 02 лютого 2018 10:17

Бойовики стягують додаткові сили в район звільненої українською армією Новоолександрівки

Бойовики стягують додаткові сили в район звільненої українською армією Новоолександрівки
Терористи стягують сили в район Новоолександрівки. Фото: Вконтакте

Російські найманці-бойовики стверджують, що "Новоолександрівка і так перебувала під контролем ЗСУ", однак екстрено стягують в цей район додаткові сили.

Про це повідомив координатор центру "Іфнормаціний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, бойовики стягують сили, розуміючи, чим загрожує для них вихід ЗСУ до південно-західних околиць Первомайська.

"Через Брянку та Діамантове в сторону Калинового прослідувало до посиленої мотострілецької роти 8 одиниць БМП-1\2, 1 одиниця БРМ-1К, 2 - БТР-80 і 3 - МТ-ЛБ, дві з яких з встановленими ЗУ-23-2, 2 Уралу і Камаз (останній - з 120-мм мінометом)", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пам'ятаємо: імена усіх воїнів АТО, які загинули у січні

Тимчук відзначив, що між Торезом і Шахтарським фіксувалася колона з КАМАЗів і Уралів (до 15 одиниць), які перевозили боєприпаси.

"Продовжують фіксуватися випадки ведення розвідки переднього краю ВСУ і активність снайперів супротивника на низці дільниць. Також на деяких ділянках противник проводить перегрупування і посилення", - додав Тимчук.

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко відвідав с. Новоолександрівка на Донбасі, яке нещодавно звільнили українські військові. У Новоолександрівці не можна ходити без маскувальних халатів. У районі активно працюють снайпери терористів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики стягують додаткові сили в район звільненої українською армією Новоолександрівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути