пʼятниця, 26 червня 2020 18:29

Бойовики розповіли, кого не випустять з ОРДО

Бойовики розповіли, кого не випустять з ОРДО
Бойовики розширили перелік тих, кого не випустять із ОРДО. Фото: reuters.com

Ватажок терористів так званої ДНР Денис Пушилін доповнив перелік "категорій посадових осіб республіки", яким тимчасово заборонено виїзд за межі ОРДО.

Як повідомляють сепаратистські ЗМІ, раніше виїзд на межі псевдореспубліки був заборонений "керівникам органів влади різних рівнів та їхнім заступникам".

Тепер він так само поширюється на службовців та інших працівників "Центрального Республіканського Банку"; керівників структурних підрозділів державних органів, їхніх заступників та інших місцевих держслужбовців; керівників структурних підрозділів, їхніх заступників, фахівців та інших працівників місцевих адміністрацій; керівників і працівників так званих держкорпорацій і держконцернів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США побоюються нового військового вторгнення Росії в Україну — Time

Виняткові ситуації, коли виїзд цим людям може бути дозволений, існують. Це поїздки в службових цілях, для екстреного лікування, в зв'язку з важкою хворобою або смертю близьких родичів. Щоб отримати дозвіл, необхідно пройти процедури документального підтвердження і письмового узгодження.

Росія керує тимчасово окупованими територіями Сходу України за кількома вертикалями.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики розповіли, кого не випустять з ОРДО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути