Ексклюзиви
понеділок, 23 вересня 2019 20:25

Бойовики поранили двох українських військових на Донбасі

Бойовики поранили двох українських військових на Донбасі
Бойовики 7 разів обстріляли українські позиції. Фото: Ukrlib

Протягом поточної доби бойовики сім разів порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ та її найманці обстрілювали українські позиції з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції Об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Новотроїцького з напрямку Докучаєвська – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї;поблизу Пищевика з напрямку Верхньошироківського – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

Крім того, противник порушуючи Мінські угоди, три рази обстріляв ділянку розведення №3 (Богданівка-Петрівське) з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил: поблизу Зайцевого – зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим загрожує "формула Штайнмайєра" - Дмитро Снєгірьов

В результаті обстрілів двоє українських бійців отримали поранення.

Бойовики зривають розведення сил у Станиці Луганській. Україна, зі свого боку, продовжує ремонтно-відновлювальні роботи моста через річку Сіверський Донець і забезпечує безпечний перехід жителів окупованої території на підконтрольну українському уряду сторону.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики поранили двох українських військових на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути