Ексклюзиви
вівторок, 15 лютого 2022 13:14

Бойовики намагаються ловити придатних до військової служби чоловіків

Бойовики намагаються ловити придатних до військової служби чоловіків
Розвідка зафіксувала збільшення кількості інспекторів з Росії в ОРДЛО. Міноборони

Командування ЗС РФ посилює контроль за справами у з'єднаннях на території окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"З кінця минулого тижня на тимчасово окупованій території в Донецькій та Луганській областях збільшено кількість інспекційних груп найвищих органів військового управління ЗС РФ. Перевіряють підрозділи окупаційних військ на здатність приведення у найвищі ступені бойової готовності з маршами на полігони та укомплектованість особовим складом", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вторгнення в Україну не буде ні 16, ні 17 лютого - Данілов

Російська адміністрація разом з окупаційним командуванням комплектують особовим складом перший і другий армійські корпуси. Бойовики влаштовують рейди приватними підприємствами й громадськими місцями. Шукають придатних до військової служби, які ухиляються від обліку в окупаційних військкоматах.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний каже, що кардинального збільшення російських військ на українських кордонах не фіксують. Загалом на кордонах перебуває понад 120 тис. військових.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики намагаються ловити придатних до військової служби чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути