Ексклюзиви
неділя, 22 січня 2017 21:39

Бойовики перенесли дату розведення військ

Бойовики перенесли дату розведення військ

Бойовики ЛНР назвали нову можливу дату розведення сил біля Станиці Луганської. Про це пишуть "Новости Донбасса" з посиланням на онлайн-ресурс бойовиків.

"Чергова спроба розведення сил і засобів на ділянці лінії зіткнення в районі Станиці Луганської може відбутися 25 січня", - йдеться у повідомленні.

Бойовики звинуватили ЗСУ у неготовності до розведення сил і заявили, що сили АТО зміцнюються біля Станиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали дату можливого розведення військ

21 вересня 216 року у Мінську було підписано рамкову угоду про розведення сил та засобів на трьох ділянках частково окупованого сходу України – у Петрівському (Донецька область), Станиці Луганській і Золотому (Луганська область). Цьому мають передувати щонайменше 7 днів без обстрілів.

1 жовтня 2016 року розведення сил та засобів на лінії розмежування сторін було здійснено в районі н.п. Золоте на Луганщині, 7 жовтня - біля н.п. Петровське.

Обстріли з боку бойовиків не дають можливості реалізувати домовленості: через невиконання вимог угоди розведення сил та засобів біля Станиці кілька разів зривалося.

Черговою датою для спроби розвести сили та засоби біля Станиці бойовики ЛНР називали 23 січня.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики перенесли дату розведення військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути