четвер, 02 квітня 2020 19:10

Бойовики обстріляли українських військових з мінометів

Бойовики обстріляли українських військових з мінометів
Бойовики вісім разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ вісім разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики використали міномети калібрів 120 мм і 82 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Всі обстріли противник здійснив в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Зранку ворог застосував 82-мм міномет по опорному пункту одного з підрозділів Об'єднаних сил поблизу селища Піски, а згодом випустив 6 мін 120-го калібру по захисниках Павлополя. Позиції неподалік Авдіївки противник обстріляв двічі. З боку Спартака ворог випустив 4 міни калібру 82 мм, вів вогонь зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру. Також ворог застосував станковий протитанковий гранатомет з напрямку окупованого Каштанового. По обіді російські найманці двічі вели вогонь по околиці населеного пункту Піски – з мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. Оборонців Богданівки обстріляли зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а захисників Старогнатівки – з підствольних гранатометів та стрілецької зброї", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики подали список кандидатів на обмін

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає.

Російські найманці обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил неподалік Новотошківського. Під вогонь потрапила житлова багатоповерхівка.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли українських військових з мінометів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути