субота, 06 червня 2020 22:34

Бойовики нікого не випускають з окупованого Донбасу - Резніков

Бойовики нікого не випускають з окупованого Донбасу - Резніков
Резніков повідомив, що бойовики закрили Донбас. Фото: РБК

Російські окупанти не пропускають людей з Донбасу на підконтрольну українському уряду територію.

Вони також не впускають в ОРДЛО представників міжнародних правозахисних організацій і гуманітарні вантажі, повідомив віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков в передачі "Свобода Слова".

"Кожен день патрулі ОБСЄ не можуть потрапити через КПВВ на окуповані території, тому що окупаційні режими через всі КПВВ в Донецькій і Луганській області не пропускають нікого", - розповів віце-прем'єр.

"Ми отримуємо багато звернень, люди хочуть потрапити в Україну, але не можуть, тому що їх не пропускають окупаційні адміністрації", - додав він.

Резніков підкреслив, що Україна не закривала свої КПВВ повністю під час карантину. І громадян пропускають з гуманітарних міркувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові повідомили невтішні новини з Донбасу

Нагадаємо, на початку червня 2020 року на Донбас приховано прибули групи російських інструкторів - кадрових військовослужбовців ЗС РФ для проведення інструкторсько-методичних занять та навчальних зборів.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики нікого не випускають з окупованого Донбасу - Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути