понеділок, 11 травня 2020 09:01

Бойовики накрили воїнів ЗСУ мінами і отримали у відповідь 5 "300-х"

Бойовики накрили воїнів ЗСУ мінами і отримали у відповідь 5 "300-х"
Українські військовослужбовці жорстко відповіли ворожим підрозділам на обстріли. Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулу добу збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, троє – бойове травмування.

Українські військовослужбовці жорстко відповіли ворожим підрозділам. За даними розвідки, п'ять російських окупантів зазнали поранень, повідомили в штабі ООС.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також протитанкового ракетного комплексу, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу 4-х населених пунктів. Для придушення вогневих засобів противника наші воїни оперативно застосували штатне озброєння та чітко дали зрозуміти окупантам, що їхня злочинна діяльність не залишиться безкарною. Після чого загарбники припинили свою активність", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка зафіксувала нові злочини російських окупантів

Від початку поточної доби російські окупаційні війська активності не проявляли, втрат серед українських захисників немає.

Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Російські окупанти обстріляли позиції українських військових снарядами, забороненими Женевською конвенцією. Українські бійці заявили, що не мають сумніву в тому, що по їхніх позиціях біля Верхньоторецького на Луганщині бойовики вдарили фосфорними снарядами.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики накрили воїнів ЗСУ мінами і отримали у відповідь 5 "300-х"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути