Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 15:02

"Божевільний педофіл" - Росія відхрестилася від полоненого Покусаєва

"Божевільний педофіл" - Росія відхрестилася від полоненого Покусаєва
Російські ЗМІ отримали вказівку цькувати полоненого росіянина Миколу Покусаєва, який поїхав воювати проти українських військових на Донбас. Фото: Обозреватель

Росіяни заперечують, що у їхніх лавах служив затриманий Микола Покусаєв. Називають його педофілом і божевільним.

Про це повідомляє Прес-центр Штабу АТО.

"Проросійські ЗМІ отримали вказівку "мочити" свого прихильника по повній. За їхньою версією він і завербований СБУ божевільний педофіл, і злочинець, і асоціальна особа. У версії прокремлівських ЗМІ він лише перебував на випробувальному терміні, тобто вбивцею не був, а лише готувався ним стати. Та з якихось міркувань його звідти вигнали. Росіяни стверджують, що вивчили його активність у соціальних мережах і відкрили … віртуальну схильність до педофілії. Їм краще про то знати, вони ж проводили розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На службі злочинці і ґвалтівники неповнолітніх: у ДНР зробили заяву по затриманому росіянину

Поки що росіянин Микола Покусаєв до дрібних деталей на папері згадує своє перебування на окупованих територіях, смакує український борщ та знайомиться з тим, що про нього понаписували "брати по зброї", - повідомили у Штабі АТО.

2 березня 2018 року військові 57-ї окремої мотопіхотної бригади у зоні АТО захопили в полон 47-річного терориста ДНР Миколу Покусаєва. Виявився громадянином Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «"Божевільний педофіл" - Росія відхрестилася від полоненого Покусаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути